YÜZ YÜZE TANIŞIYORUZ !!||KİMDİR DİLARA KAYA?

by - 9/15/2017

Herkese merhaba,
Bugün biraz farklı bir şekilde sizlerleyim...
Beni bilen bilir uzun yıllardır Youtube'a başlamak istiyorum diye herkesin kafasının etini yerim.Hem şimdilik ayağım alışsın hemde sizlerin görüşünü alayım diye attım buraya.Kalitesi iyi değil çünkü burada belli bir sınır var ve onu geçemiyorum.O yüzden bu seferlik böyle idare edin ne diyorsunuz beni izler miydiniz Youtube'da? :)
İyi Seyirler,
(sesi mümkün olduğu kadar açın çünkü editlerken o da gitti :)

İletişim&Pr:dilarakaya.pr@gmail.com||                        Instagram: eyllulaksami




You May Also Like

6 yorum

  1. Bence çok samimi,doğal, içten bir paylaşım olmuş gerçekten de. Sonuna kadar izledim iyi ki blog açmışsın bence. Nasıl yazdığının neden yazdığının bir önemi yok. Yaz içinden nasıl geliyorsa eğer. Başarısız olmak ve ya başarılı olmak diye bir şey yok bence blog konusunda. Yazmak istediğin sürece yazmalısın. Çok başarılı olacağına inanıyorum. Umarım istediğin bölümü kazanırsın. Kedinizle ve sizinle tanıştığıma bende memnun oldum. Saygı ve sevgilerimle. Vesselam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim,heyecandan titriyordum baya o yüzden pek güzel olmadı,beğendiyseniz ne mutlu bana.Katılıyorum size ilk zamanlarda var olan korkumdan eser kalmadı şimdi,yazmak istediğim için yazıyorum :)
      sevgiler..

      Sil
    2. Heyecanlı olmanız işinizi önemsediğinizi gösterir. Bence çok doğal olmuş video bu sayede :)
      Daha çok yazmanız dileklerimle.
      Sevgiler...

      Sil
  2. Merhaba,öncelikle gerçekten çok tatlı bi kızsın, biraz heyecanlanmışsın ama çok hoş bir video olmuş, umarım en kısa zaman da youtube kanalın olur, makyaj videoların görmek isterim.

    YanıtlaSil